Todistus suoritetuista opinnoista

Voit jakaa ja tarkastella opintotietojasi Oma Opintopolussa.

Sähköisen opintosuoritusotteen tai opiskelutodistuksen saat Pakki – Opiskelijan työpöydän etusivun yläpalkista Tilaukset-välilehden kautta. Pakin käyttö vaatii kirjautumisen Laurean tunnuksilla. Otteen tai todistuksen saat ladattua pdf-muotoisena omalle laitteellesi. Katso video-ohje opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen tilaamiseen. Todistuksen voi varmentaa Atomi Validator -palvelulla: sähköisten todistusten varmentaminen.

Jos Laurean käyttäjätunnuksesi ei enää ole voimassa, voit tilata opintosuoritusotteen, opiskelutodistuksen tai muun todistuksen opintotoimistostamme. Opintotoimistojen yhteinen sähköposti on studentaffairs@laurea.fi.

Täydennys- tai erikoistumiskoulutuksen suorittaneelle opiskelijalle toimitetaan sähköinen todistus tai sähköinen suoritusote. Koulutuksen vastuuhenkilö tilaa todistukset tai suoritusotteet opintoasiainhallinnosta ja ohjeistaa osallistujia todistuksen toimituksesta.

Huom! Jo kerran toimitetun todistuksen tai suoritusotteen uudelleenkirjoittamispyynnöstä tai erikseen lähetettävistä opintosuoritusotteista, todistuksista tai todistusjäljennöksistä peritään opintotoimiston hinnaston mukainen maksu.

Päivitetty 18.03.2024