Rekisteröityminen ja kirjautuminen verkkokauppaan

Opinnoille ilmoittautuminen Laurea Smartissa vaatii aina rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä Laurea Smartiin klikkaamalla linkkiä ”Rekisteröidy” selaimen oikeassa yläkulmassa tai osana ostoprosessia. Mobiililaitteella kirjautuminen ja rekisteröityminen löytyvät selaimen oikean yläkulman hampurilaisikonin, eli kolmen viivan alta.

Rekisteröityminen on yksinkertaista. Anna avoimiin kenttiin käyttämäsi sähköpostiosoite sekä salasana. Tämän jälkeen sinut ohjataan tekemään vahva tunnistautuminen mobiilivarmenteella tai pankkitunnusten avulla. Vahva tunnistautuminen varmistaa turvallisen käyttökokemuksen ja sen, että esimerkiksi opintopisteesi tallentuvat myös valtakunnallisiin järjestelmiin.

Vahvan tunnistautumisen tehtyäsi saat sähköpostiisi viestin, josta löytyvää linkkiä klikkaamalla aktivoit tunnuksesi. Aktivoinnin jälkeen rekisteröityminen on valmis.

Organisaatioasiakkaaksi voit rekisteröityä valitsemalla rekisteröitymissivulla ”Siirry organisaatioiden rekisteröitymiseen”. Tällöin sinun ei tarvitse tunnistautua vahvasti. Riittää, että annat sähköpostiosoitteesi, salasanan ja vahvistat rekisteröitymisen klikkaamalla linkkiä, joka toimitetaan sähköpostiisi.

Rekisteröidyttyäsi verkkokauppaan voit jatkossa kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi joko selaimen oikeasta yläkulmasta tai osana ostosprosessia. Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, varmista ensin, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikein. Mikäli unohdat salasanasi, saat tilattua uuden klikkaamalla kirjautumissivulla painiketta “Unohditko salasanasi?”. Muissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Päivitetty 19.03.2024