C#-ohjelmointi

Haluatko oppia uuden taidon, joka avaa lukuisia mahdollisuuksia ohjelmistokehityksen maailmassa? Tule mukaan täysin itsenäisesti suoritettavalle C#-ohjelmointikurssillemme ja avaa ovi ohjelmoinnin parissa!  

Tietojenkäsittely

Itsenäinen verkko-opiskelu

Toteutusaika: 01.01.2024 - 31.12.2024

285 paikkaa jäljellä

Ilmoittautumisaika: 03.04.2024 - 30.11.2024

0,00 

Tutkinto, johon opinto kuuluu Laureassa: Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TON2), Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)

Koulutuksen laajuus: 3 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Ilmoittautumistilanne: 15 / 300

C# on yleinen ja monipuolinen ohjelmointikieli, jota käytetään laajasti erilaisten sovellusten ja ohjelmistojen kehittämisessä. C#-ohjelmointia käytetään monenlaisissa sovelluksissa, kuten verkkosivustoissa, mobiilisovelluksissa, pelikehityksessä, työpöytäsovelluksissa ja sulautetuissa järjestelmissä.

Kurssillamme opit käyttämään perussyntaksia ja rakenteita, sekä opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan pienimuotoisia ohjelmia.

Maksuttoman verkkokurssin voit suorittaa omaan tahtiin 31.12.2024 mennessä ja sen voi aloittaa koska tahansa. Kurssi ei sisällä aikataulutettua opetusta ja kurssilla käytetään Viope-oppimisalustaa.

Voit suorittaa kurssin täysin itsenäisesti tehtäväpalautusten aikataulu huomioiden tai määräaikaan mennessä. Kurssi edellyttää sinulta itseohjautuvuutta. Se ei sisällä yhteisiä tapaamisia eikä pari- tai ryhmätyöskentelyä.

Tietoa koulutuksesta

Kouluttaja

Matti Oosi

Lehtori

Matti.Oosi@laurea.fi