Digitaalisten palveluiden käytettävyys ja saavutettavuus

Tervetuloa kurssille, jossa pääset sukeltamaan digitaalisten palveluiden käytettävyyden ja saavutettavuuden ytimeen. Tämä kurssi tarjoaa yhdistelmän teoreettista tietämystä ja käytännön työelämäprojektia.

Kurssin aikana opit ymmärtämään käytettävyyden arvioinnin psykologiset ja kognitiiviset perusteet, jotka ovat välttämättömiä luomaan intuitiivisia ja helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja. Tutkimme yhdessä käytettävyyden ja saavutettavuuden tutkimuksen menetelmiä, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja korjaamaan käyttöliittymien ongelmakohtia. Lisäksi perehdymme saavutettavuuden perusteisiin ja lainsäädäntöön, jotta voit varmistaa palveluidesi olevan kaikkien saavutettavissa. Saat käyttöösi työkalut, joilla voit arvioida ja parantaa digitaalisten palveluiden saavutettavuutta.

Kurssin kohokohta on työelämälähtöinen Learning by Developing (LbD) -projekti, jossa pääset soveltamaan oppimaasi aitoon asiakasprojektiin. Asiakas on mukana projektin eri vaiheissa, antaen sinulle arvokasta palautetta ja ohjausta. Projekti huipentuu valmiiden hanketöiden esittelyyn, jossa voit näyttää osaamisesi ja saada arvokasta kokemusta tulevaisuuden urapolullesi.

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet, Tietojenkäsittely

Aikataulutettu verkko-opiskelu

Toteutusaika: 01.05.2024 - 31.08.2024

8 paikkaa jäljellä

Ilmoittautuminen: 03.04.2024 - 24.04.2024

75,00 

Ilmoittautuminen suljettu

Tutkinto, johon opinto kuuluu Laureassa: Laurea täydentävä osaaminen, yamk-tutkinto (TYJ), Yhteiset opinnot

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: YAMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Tietoa koulutuksesta

Kouluttaja

Janne Lahti

Lehtori

Janne.Lahti@laurea.fi