Fasilitoinnin perusteet
Tämä verkkokurssi tarjoaa perusteet fasilitointitaitoihin. Fasilitointi on avainosaamista nykyaikaisissa organisaatioissa, joissa pyritään edistämään avointa viestintää, luovuutta ja tiimityötä. Kurssilla käydään läpi yhteiskehittämisen fasilitointia ja erilaisten sidosryhmien huomioimista sekä työpajan fasilitointia ja osallistamista.
Kaikille aloille soveltuva (monialainen), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Itsenäinen verkko-opiskelu
Toteutusaika: 01.12.2024 - 15.06.2025
430 paikkaa jäljellä
Ilmoittautumisaika: 28.11.2024 - 18.05.2025
0,00 €
Tutkinto, johon opinto kuuluu Laureassa: Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet, Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOY2), Yhteiset opinnot
Koulutuksen laajuus: 1 opintopistettä
Pääasiallinen opetuskieli: suomi
Koulutuksen taso: AMK
Sijainti: Laurea Verkkokampus
Ilmoittautumistilanne: 0 / 300
Tietoa koulutuksesta
Kurssilla on kaksi moduulia:
- Moduuli 1 : Yhteiskehittämisen fasilitointi ja sidosryhmät
- Moduuli 2: Työpajan fasilitointi ja osallistaminen
Kurssilla opit
- nimeämään yhteiskehittämisen kannalta tärkeät sidosryhmät
- suunnittelemaan yhteiskehittämisen työpajan fasilitointia
- kuvaamaan sidosryhmien osallistamisen yhteiskehittämiseen
- käyttämään erilaisia yhteiskehittämisen menetelmiä ja työkaluja
Kaikki fasilitoinnista kiinnostuneet.
- Opiskelet kokonaisuuden verkko-oppimisympäristössä, joka sisältää opiskelumateriaalin ja tehtävät/testit.
- Tehtävistä ei anneta henkilökohtaista palautetta.
Mahdolliset yhteydenotot sisältöasioissa vastuuopettajaan ja muissa asioissa osoitteeseen mooc@laurea.fi.
Kurssi opiskellaan itsenäisesti ja omaan tahtiin Canvas-oppimisalustalla 15.6.2025 mennessä.
Kurssi on laajuudeltaan yhden opintopisteen, joka vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä.
Oppimateriaali on Canvas-oppimisalustalla.
Kurssi arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty.
Saat suoritusmerkinnän opinnosta noin kahden viikon kuluessa suorituksen valmistumisesta. Loma-aikoina suoritusmerkintöjä kirjataan harvemmin.