Hoivaava viestintä – menetelmä vaikuttavaan asiakaskohtaamiseen

Onnistunut potilaskohtaaminen on arvoon perustuvan terveydenhuollon ydintapahtuma. Hoitavan viestinnän menetelmä on terveydenhuollon ammattilaiselle käytännöllinen ja näyttöön perustuva työväline vaikuttavaan hoitokohtaamiseen ja potilasohjaukseen.

Lähiopiskelu, Toteutustapa valittavissa

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Kokeneet ammattilaiset ovat kehittäneet itselleen hyviä keinoja erilaisiin asiakaskohtaamisiin. Ammattiin vasta ryhtyvä voi miettiä, miten toimia erilaisten asiakkaiden kanssa. Kokemuksen määrästä riippumatta ammattitaidon kannalta on tärkeää, että voidaan analysoida omaa työtään ja löytää keinoja jatkuvaan kehittymiseen. Siihen tarvitaan hyvä malli ja rakenne.

Hoitavan viestinnän menetelmä on terveydenhuollon ammattilaiselle hoidon ja oman työväline. Se on helppo oppia ja ottaa käyttöön, ja kukin ammattilainen voi muokata sen perusteelle omiin työtilanteisiinsa itselleen hyvältä tuntuvan toimintatavan.

Koulutuksen jälkeen hoitavan viestinnän menetelmä voidaan ottaa käyttöön omassa työssä ja soveltaa sitä asiakaskohtaamisissa asiakkaiden tukemiseen ohjaustilanteissa, tehostaen näin hoitotyötä.

  • Koulutus koostuu verkkokoulutuksesta ja etätyöpajoista. Kolme etätyöpajaa (kesto 3h/työpaja) järjestetään verkkokoulutuksen suorituksen aikana ja yksi työpaja (kesto 2h) 1-2 kuukautta verkkokoulutuksen suorituksen jälkeen.
  • Koulutus koostuu verkko-opinnoista ja etätyöpajoista.
  • Koulutus järjestetään asiakaskohtaisesti sovittuna ajanjaksona, kesto arviolta kaksi kuukautta. Lisäksi yksi työpaja 1-2 kuukautta varsinaisen koulutuksen suorittamisen jälkeen.
  • Osallistuja tarvitsee käyttönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.
  • Koulutus on viiden (5) opintopisteen laajuinen opintokokonaisuus.
  • Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena, maksimiryhmäkoko 10 henkilöä.

Koulutuksen hinta 6500 €, alv 0 %.

Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit.

Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta

Kouluttaja

Timo Kiippa

Avainkumppanuuspäällikkö

Timo.Kiippa@laurea.fi

Saatat myös pitää...