Hyvinvoinnin ja turvallisuuden vuosikello

Lainsäädäntö ja sidosryhmät edellyttävät, että organisaation hyvinvointi ja turvallisuus ovat hallinnassa riskienhallinnan näkökulmasta. Aihealue on laaja ja kokonaisuuden ymmärtäminen voi tuntua ylivoimaiselta. Valmennuksessa käydään askel askeleelta läpi osa-alueet ja vaiheet. Tuloksena syntyy hyvinvoinnin ja turvallisuuden vuosikello.

Kaikille aloille soveltuva (monialainen), Sosiaaliala

Aikataulutettu verkko-opiskelu

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Leppävaara

Valmennusohjelman avulla esimies tiiminsä kanssa suunnittelee organisaation arjen hyvinvoinnin ja turvallisuuden tavoitteet toteuttamiskelpoiseksi vuosikelloksi riskienhallinnan keinoin. Vuosikellon ja valmennuksen avulla vahvistetaan laajan asiakokonaisuuden hallintaa.

Valmennuksessa osallistujat ja organisaatio tunnistavat ne hyvinvoinnin ja turvallisuuden tekijät, joiden seurauksena organisaatio toimii hyvin. Tekijöitä voivat olla tehtävät, palvelut ja prosessit. Tuloksena on yhdessä laadittu vuosikello, joka sisältää toimet, joilla organisaatio voi paremmin saavuttaa tavoitteensa.

Osallistujat oppivat käyttämään arjen työhön ja toiminnan kehittämiseen soveltuvia menetelmiä. Organisaation johto saa henkilökunnan konkretisoiman vuosikellon tavoitteiden ja asetettujen mittareiden toteuttamiseksi. Osallistujat saavat lisäksi 5 ammattikorkeakoulutasoista opintopistettä.

3200 €/organisaatio + 200 €/osallistuva henkilö. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkeä per organisaatio. Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta