Laurea Certified Beer Master

Ravintolan ja elintarvikealan osaamisessa ja trendeissä korostuu tällä hetkellä olut. Olut ja sen yhdistäminen ruokaan sekä juomavalikoiman hallinta ovat asioita, jotka kaikkien ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan ammattilaisten tulisi osata.

Lähiopiskelu

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Sijainti: Laurea Leppävaara

Beer Master -koulutus kehittää osallistujista oluiden asiantuntijoita, jotka pystyvät keskustelemaan kuluttaja-asiakkaiden kanssa oluesta. Koulutus antaa osallistujille myös valmiudet tukea oluen myyntiä omalla asiantuntijuudellaan ja auttaa yritysasiakkaita heidän kaupallisissa pyrkimyksissään.

Koulutuksen kouluttajana toimii Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja ja Laurea-ammattikorkeakoulun lehtori. Lisäksi koulutuksen kestosta riippuen voidaan järjestää vierailuja espoolaisiin lähipanimoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Annamme mielellämme lisätietoja.

Tietoa koulutuksesta

Aniko Lehtinen

Kouluttaja

Anikó Lehtinen

Lehtori

Aniko.Lehtinen@laurea.fi

Anikó on olutasiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja ja lehtori. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri, ja juomapuolella hän suorittanut kansainvälisen Beverage Guide -tutkinnon sekä opiskellut oluen tekoa ja muiden alkoholijuomien valmistusta Varsinais-Suomen Maaseutuopistossa Tuorlassa. Anikó on työskennellyt jo pitkään oluen ja muiden juomien parissa niin viestinnässä kuin markkinoinnissa ja kokemusta hänellä on myös ravintolatyöstä.

Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä alan opiskelijoille, kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi olutkirjaa; Yks Olt (WSOY 2014) ja Niin Monta Olutta (WSOY 2016) sekä yhden ruokakirjan Ihan Ulkona (WSOY 2017). Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta, koluaa ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee välillä olutta.