Laurea Certified Risk Officer

Haluatko oppia havaitsemaan ja hallitsemaan riskejä työarjessasi? Sisältyykö työnkuvaasi eri tahojen edellyttämiä riskiselvityksiä tai -arviointeja, etkä aivan tiedä, kuinka asiaa tulisi lähestyä? Kaipaatko ohjaajaa tueksesi riskienarviointiprojektiisi?

Toteutustapa valittavissa

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Leppävaara

Tiedätkö, miten raportoida riskeistä, analysoida niitä ja ehdottaa muutoksia työhösi tunnistettuihin riskeihin perustuen? Riskienhallinta koostuu uhkien ja mahdollisuuksien tunnistamisesta, niistä aiheutuvien riskien arvioinnista, sekä arvioinnin perusteella tehtävistä toimenpiteistä.

Laurea Certified Risk Officer-koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy tunnistamaan työnsä pullonkaulat, ongelmakohdat ja kehittämisen paikat sekä tuottamaan niihin kehittämisehdotuksia kouluttajien ohjauksessa. 

  • Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä, yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta ja –ohjauksesta sekä ennakkotehtävän pohjalta muodostuvasta kehittämistehtävästä.
  • Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.
  • Koulutus on 5 opintopisteen laajuinen kokonaisuus ja täyttää ammattikorkeakoulutasoisen (AMK) koulutuksen vaatimukset.

Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta

Saatat myös pitää...