Motivoivan digituen valmennus

Motivoivan digituen valmennus vahvistaa SOTE-työntekijöiden valmiuksia auttaa asiakkaita hyödyntämään digitaalisia palveluita. Motivoivassa digituessa asiakas kohdataan, asiakas tulee kuulluksi ja asiakas kiinnostuu digitaitojensa vahvistamisesta.

Sosiaaliala

Lähiopiskelu, Toteutustapa valittavissa

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Asiakaskohtaamisiin lisää mielekkyyttä. SOTE-palveluiden käyttäjien tukeminen digitaalisissa palveluissa vie työntekijöiltä paljon resursseja ja on kuormittavaa. Toistuvaan tekniseen digitukeen keskittyminen vähentää arvokkaaseen keskusteluun käytettävissä olevaa aikaa. Asiakkaan tilanteen juurisyihin ei päästä käsiksi ja asiakkaan ongelmia ei päästä ratkaisemaan. Työntekijän näkökulmasta aikaa kuluu toisarvoisiin asioihin ja se vähentää työn merkityksellisyyttä. Motivoivassa digituessa asiakas kohdataan, asiakas tulee kuulluksi ja asiakas kiinnostuu digitaitojensa vahvistamisesta. Kun asiakas oppii ottamaan vastuuta omien asioittensa hoitamisesta SOTE-organisaatio säästää resursseja.

Koulutuksen hinta on 5200 € (alv 0 %). Sisältää räätälöidyn valmennuksen, ohjauksen ja pääsyn verkko-opetus ympäristöön 12 hengelle. Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Koulutuksen ajoitus ja paikka sekä tarkempi sisältö sovitaan tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta