Pedagoginen dokumentointi varhaiskasvatuksessa

Koulutuksessa opitaan ymmärtämään pedagogisen dokumentoinnin taustalla olevaa ajattelutapaa ja etiikkaa sekä saadaan konkreettisia aineksia pedagogisen dokumentoinnin käytännön toteutukseen päiväkodissa, avoimessa varhaiskasvatuksessa ja perhepäivähoidossa.

Sosiaaliala

Itsenäinen verkko-opiskelu

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Syvennä osaamistasi koulutuksella, joka on saanut muun muassa seuraavanlaisia palautteita aiemmilta opiskelijoilta:

”Luennoitsija oli selkeä ja innostava, aiheeseen tuli uutta syvyyttä.”

”Erittäin hyödyllinen ja antoisa koulutus. Oli hyvä, että koulutusmateriaalin pystyi tulostamaan jo ennen koulutusta.”

”Videot olivat sopivan pituisia ja tätä oli helppo tehdä pätkissä. Itse tunsin saavani paljon tästä koulutuksesta.”

”Kurssi oli hyvin kompakti! Asiaa oli paljon, mutta se oli koottu ja tiivistetty näppärästi sopiviksi kokonaisuuksiksi. Videot olivat sopivan pitkiä, tehtävät ja yhteiset keskustelut, joita kurssialustalla sekä työyhteisössä käytiin olivat erittäin antoisia!”

Koulutuksen kohderyhmänä ovat varhaiskasvatuksen johtajat, opettajat ja sosionomit.  Saat näkökulmia ja välineitä moniammatillisen tiimin pedagogiseen johtamiseen ja varhaiskasvatuksen tiimiä vahvistavan toimintakulttuurin kehittämiseen oppivana yhteisönä. Opit tunnistamaan toimintatapoja ja tiimin vahvuuksia ja mahdollisuuksia laaja-alaisen osaamisen suunnittelun ja kehittämisen tueksi.

Koulutus on tilauskoulutus kokonaiselle ryhmälle. Koulutus tapahtuu verkkoluentoina ja muina materiaaleina kokonaan verkossa. Verkko-oppimisympäristö on osallistujien käytössä 30 vuorokautta. Koulutuksen voi käydä itsenäisesti tai esim. oman tiimin kanssa omaan tahtiin. Koulutuksessa ei ole palautettavia tehtäviä. Koulutuksesta ei anneta todistusta. Koulutus ajoitetaan tilaajan toiveiden mukaisesti.

Kesto: 1 työpäivä.

Aiheesta on mahdollista tilata erikseen 1,5 h livewebinaari.

Hinta riippuen tilauskoulutuksen osallistujamäärästä:

max 50 henkilölle 1200 € + alv
max 100 henkilölle 2000 € + alv
max 200 henkilölle 3700 € + alv

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Kouluttaja

Kati Rintakorpi

kati.rintakorpi@laurea.fi