Pedagoginen tiimijohtajuus varhaiskasvatuksessa

Koulutuksen kohderyhmänä ovat varhaiskasvatuksen johtajat, opettajat ja sosionomit.  Saat näkökulmia ja välineitä moniammatillisen tiimin pedagogiseen johtamiseen ja varhaiskasvatuksen tiimiä vahvistavan toimintakulttuurin kehittämiseen oppivana yhteisönä. Opit tunnistamaan toimintatapoja ja tiimin vahvuuksia ja mahdollisuuksia laaja-alaisen osaamisen suunnittelun ja kehittämisen tueksi.

Sosiaaliala

Itsenäinen verkko-opiskelu

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Laadukas varhaiskasvatus edellyttää hyvää pedagogista johtajuutta ja toimivaa moniammatillista yhteistyötä. Tässä koulutuksessa saat näkökulmia ja välineitä moniammatillisen tiimin pedagogiseen johtamiseen. Koulutussisällöissä painottuu lisäksi varhaiskasvatuksen moniammatillista tiimiä vahvistavan toimintakulttuurin kehittäminen.

Koulutus rakentuu verkkovideoluennoista sekä itsenäisesti toteutettavista tehtävistä, joiden avulla osallistujat pääsevät soveltamaan tietoa omalla työpaikalla. Koulutuksen kohderyhmänä ovat varhaiskasvatuksen johtajat, opettajat ja sosionomit. 

Koulutus on tilauskoulutus kokonaiselle ryhmälle. Koulutus tapahtuu verkkoluentoina ja muina materiaaleina kokonaan verkossa. Verkko-oppimisympäristö on osallistujien käytössä 30 vuorokautta. Koulutuksen voi käydä itsenäisesti tai esim. oman tiimin kanssa omaan tahtiin. Koulutuksessa ei ole palautettavia tehtäviä. Koulutuksesta ei anneta todistusta. Koulutus ajoitetaan tilaajan toiveiden mukaisesti.

Kesto: 1 työpäivä.

Aiheesta on mahdollista tilata erikseen 1,5 h livewebinaari.

Hinta riippuen tilauskoulutuksen osallistujamäärästä:

max 50 henkilölle 1200 € + alv
max 100 henkilölle 2000 € + alv
max 200 henkilölle 3700 € + alv

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta

Kouluttaja

Kati Rintakorpi

kati.rintakorpi@laurea.fi