Laurea Podcast: Digitaidot & haavoittuvat ryhmät

EHealth Podcast Jakso 4:

Sosiaali- ja terveysalan työkenttä on jatkuvassa muutoksessa ja kyydissä on toisinaan haastava pysyä. Tässä podcast-jaksossa paneudutaan digitalisaation tuomiin haasteisiin tarkastellen erityisesti haavoittuvien ryhmien asemaa.

Hostaamassa ovat Sampo Hiekka ja Anne Riihimäki ja vierailijana ovat Terveyden- ja Hyvinvoinninlaitoksen asiantuntija Maiju Kyytsönen ja Laurean yliopettaja Pia Silvennoinen. Vierailijat edustavat heidän omia näkökulmiaan.

Tämän podcastin toimituskuntatyöstä vastaa Laurea Journalin toimituskunta. Podcastin käsikirjoituksen ovat tuottaneet Laurean ammattikorkeakoulun johtamisen ja kehittämisen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa koulutusohjelman opiskelijat Sampo Hiekka, Anne Riihimäki, Jenni Heinineva ja Laurean lehtori Pauliina Partanen.

Laurea jakaa opetuksen sisältöjä podcastien muodossa, näiden tarkoituksena pyritään vastaamaan esimerkiksi työelämän oppimisen ja osaamisen kehittämisen tarpeisiin pieninä palasina, ajasta ja paikasta riippumattomasti. Kuuntele kun sinulle sopii!

Hyvinvointi ja terveysala, Sosiaaliala

Itsenäinen verkko-opiskelu

Ilmoittautumisaika: Jatkuva


Kuuntele podcast

  • Kesto: noin 24 min
  • Hinta: maksuton (0€)
  • Kohderyhmä: avoin kaikille
  • Ajoitus: omaan tahtiin

Saatat myös pitää...