Terveyttä ruoasta

Kurssilla opiskellaan suomalaisia ravitsemussuosituksia terveyttä edistävän ruoan valintaa ohjaavana tekijänä. Lisäksi kurssilla perehdytään erilaisiin muotidieetteihin ja ruokavalioihin ja verrataan niitä ravitsemussuosituksiin sekä epäilyttävän dieetin tunnusmerkkeihin. Kurssilla opiskelet, mitä tarkoittaa tuuppaus eli yksi syömiskäyttäytymisen ja ruoanvalinnan ohjauskeino ruokaympäristössä sekä pääset suunnittelemaan palvelun kehittämistä tuuppaamisen keinoilla ruokaympäristössä.

Matkailu- ja ravitsemisala

Lähiopiskelu

Toteutusaika: 10.03.2025 - 04.05.2025

9 paikkaa jäljellä

Ilmoittautuminen: 28.11.2024 - 28.02.2025

75,00 

Ilmoittautuminen suljettu
Jaa somessa:

Tutkinto, johon opinto kuuluu Laureassa: Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Leppävaara

Ilmoittautumistilanne: 1 / 10

Tietoa koulutuksesta

Kouluttaja

Leila Jaakkola

Lehtori

Leila.Jaakkola@laurea.fi