Työhyvinvointikortti®-koulutus

Tiedätkö mistä työhyvinvointi rakentuu? Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on? Miten johtamisella parannetaan työhyvinvointia yhteistyössä työyhteisön kanssa? Miten hallitaan kuormitusta sekä tuetaan terveyttä ja työkykyä?

Toteutustapa valittavissa

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: YAMK

Sijainti: Laurea Leppävaara

Työhyvinvointikortti-koulutuksen avulla työhyvinvoinnin kehittäminen saadaan alkuun organisaatiossa. Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä tiivistää yhteistyötä.

Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa tehokkaimmin, kun se on osa työpaikan kokonaiskehittämistä. Koulutuksen sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus TTK. Koulutuksen suorittaneet saavat koulutuksesta työhyvinvointikortin ja voivat hakea maksutonta digitaalista osaamismerkkiä.

Työhyvinvointikortti-koulutus on tarkoitettu esimiehille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle ja kaikille muille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Tilauskoulutuksena voidaan toteuttaa myös englanniksi. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta