Kriisissä olevan lapsen ja perheen tukeminen varhaiskasvatuksessa

Saat osaamista kriisin kohdanneen lapsen ja perheen tukemiseksi varhaiskasvatuksessa ja opit rakennetaan toimintamallia ja perheen tukemiseksi varhaiskasvatuksessa.

Sosiaaliala

Itsenäinen verkko-opiskelu

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Koulutuksen kohderyhmänä on koko varhaiskasvatuksen henkilöstö. Koulutuksessa tarkastellaan varhaiskasvatuksen toteuttamista tilanteessa, jossa lasta ja perhettä on kohdannut kriisi. Kyseessä voi olla esimerkiksi lapsi, joka on menettänyt läheisensä tai pakenee sotaa. Koulutuksen avulla osallistujat voivat lisätä omaa ja työyhteisönsä osaamista kriisissä olevan lapsen ja perheen kohtaamisessa ja tukemisessa.

Koulutus on tilauskoulutus kokonaiselle ryhmälle. Koulutus tapahtuu verkkoluentoina ja muina materiaaleina kokonaan verkossa. Verkko-oppimisympäristö on osallistujien käytössä 30 vuorokautta. Koulutuksen voi käydä itsenäisesti tai esim. oman tiimin kanssa omaan tahtiin. Koulutuksessa ei ole palautettavia tehtäviä. Koulutuksesta ei anneta todistusta. Koulutus ajoitetaan tilaajan toiveiden mukaisesti.

Kesto: 1 työpäivä.

Kouluttajina toimivat Laurean lehtori Milla Ylitalo (terveystieteiden maisteri, perhepsykoterapeutti, sairaanhoitaja), päiväkodin johtaja Marika Warsell (VO, kasvatustieteen maisteriopiskelija) ja Laurean varhaiskasvatuksen ja sosiaalialan erityisasiantuntija Kati Rintakorpi (VO, kasvatustieteen tohtori).

Koulutuksesta on mahdollista tilata erikseen 1,5 h livewebinaari tai työpaja.

Yhteyshenkilö: Kati Rintakorpi

Hinta riippuen tilauskoulutuksen osallistujamäärästä:

max 50 henkilölle 1200 € + alv
max 100 henkilölle 2000 € + alv
max 200 henkilölle 3700 € + alv

Kiinnostuitko koulutuksesta? Voit pyytää tarjousta yrityskohtaiselle koulutukselle. Kirjoita tarjouspyynnön otsikkoon koulutuksen nimi. Tarjouslomake avautuu uuteen välilehteen.

Tietoa koulutuksesta