Opiskelijan palvelut

Laurean kurssien aikana voit käyttää alla olevia Laurean opiskelijapalveluja.

Laurea-kirjasto

Laurea-kirjasto on avoin kaikille ja sieltä voi lainata opinnoissa tarvittavaa kirjallisuutta. Kirjastokortin voi hankkia tulemalla paikan päälle kirjastoon. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Opintotoimisto

Opintotoimisto auttaa opiskelijoita opintoihin liittyvissä asioissa. Opintotoimistosta saat esimerkiksi opiskelutodistuksia ja opintosuoritusotteita. Tarvittaessa opintotoimisto ohjaa asiasi muille asiantuntijoille.

Ohjaus

Tutustu tarkemmin käytössäsi oleviin ohjauspalveluihin.

Oppilaitospappi

Oppilaitospapit palvelevat opiskelijoita riippumatta opintojen vaiheesta, elämänkatsomuksesta, uskonnosta, kansallisuudesta tai elämäntilanteesta. Voit varata tapaamisajan sähköpostitse tai puhelimitse.

Oppilaitospappien yhteystiedot ovat opiskelijaintrassa, joka vaatii kirjautumisen Laurean tunnuksilla.

Palvelut, jotka eivät koske jatkuvan oppimisen opiskelijoita

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot, täydennyskoulutukset ja erikoistumiskoulutukset eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta, joten ne eivät oikeuta opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuuksiin kuten opiskelija-asuntoon, Kelan ateriakorvauksiin tai matka-alennuksiin.

Näihin koulutuksiin osallistuvat opiskelijat eivät ole oikeutettuja myöskään koulupsykologin ja erityisopettajan palveluihin. Jos koulutuksissa on mahdollista ostaa ruokailu alennettuun hintaan Laurean kampuksilla, tästä on ilmoitettu jokaisen koulutuksen yhteydessä erikseen. 

Päivitetty 08.03.2024